Beszámoló a X. Veterán Labdarúgó Fesztiválról

Bensőséges ünnep színhelye volt a Magyar Labdarúgó Szövetség Grassroots Igazgatósága csütörtökön.

Őze Tibor, az Országos Veterán labdarúgó Egyesület Elnöke beszámolt Kovács Szilveszter Grassroots Igazgatónak a június 23-án a III ker. TVE pályáján megrendezett jubileumi Veterán Labdarúgó Fesztiválról.

A tizedik alkalommal megrendezett esemény-mely része az MLSZ és ezáltal az UEFA Grassroots programjának- óriási sikert aratott, méltóan a jeles születésnaphoz.

A megjelent több mint 250 résztvevő-60 éven felüli játékosok- egész napos küzdelemsorozatban döntötte el a 2017/18-as tornasorozat végső sorrendjét.

Őze Tibor röviden ismertette a tíz év történéseit az újfehértói kezdetektől egészen a 2018-as év rendezvény sorozatáig, amely az egész országot behálózó programmá nőtte ki magát és története során több mint ezer játékos lépett pályára.

Őze Tibor megköszönte az osztály minden dolgozójának a Fesztiválon végzett munkáját. Külön köszöntötte Petrika Ibolyát, az MLSZ Grassroots Szociális programvezetőjét, aki 10 éve fő szervezője a 60 éven felüliek tornasorozatának és a nyaranta megrendezett fesztiváloknak .

A veterán labdarúgás nagyköveteinek nevében Kottán György, a tornasorozat nagykövete méltatta Petrika Ibolya tevékenységét, majd Jóri József a Pest megyei és Szolnok megyei csoportok koordinátora tolmácsolta a veterán labdarúgók köszönetét a „csodálatos tíz évért”.

Az ünnepség végén Kovács Szilveszter Grassroots Igazgató adta át azt a díszes gyümölcstálat, amit a veterán labdarúgók ajándékoztak Petrika Ibolyának. 
 

Galéria