Információ a tornasorozat felfüggesztéséről

Sok teendőnk volt az elmúlt időszakban az OVLSE életében.
Minden tevékenységet elvégeztünk, ami szükséges volt a további működésünkhöz, de az élet a legnagyobb rendező… 
Alighogy elkezdtük a tornasorozat elmaradt őszi fordulóját, megjelent a koronavírus!

Erről most részletesen nem írnék, mert a médiában szinte ömlenek a hírek, csak kapkodjuk a fejünket, annyi az információ.

 Persze jó szokás szerint mindenki mondja a saját- vélt vagy valós alapokon nyugvó-véleményét.


Két véglet látszik: az egyik nem veszi komolyan a helyzetet, a másik véglet pedig pánikol ,riogat. Ezért nehéz eligazodni.

 Egy biztos: elég régen születtünk, de ilyen világjárványra még nem volt példa eddigi életünkben, így nincs rá protokoll sem.Nem tudni mit hoz a jövő…

 
Az OVLSE vezetése időben  döntött.

Megtette,amit a józan ész diktált: FELFÜGGESZTETTE KEDVENC TORNA SOROZATUNKAT.

 

Erről a szervező koordinátorokat március 12-én értesítettük, és ezt a tiltást március 17-én kör-emailban megerősítettük.

DÖNTÉSÜNK VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYES!!!

Azt hiszem nem kell magyarázni miért tettük de van még egy különös ok is.  Sok „vegyes” hír kering a médiában  egy számunkra különösen  rossz hír azonban sajnos biztos, és ezt az eddigi halálozási statisztika is alátámasztja: a gyilkos vírus elsősorban minket, idősebbeket veszélyeztet. Nekünk, akik sokat meg-és átéltünk eddigi életünk során egyetlen dolgunk van, de azt meg kell tennünk: minden szükséges óvintézkedést be kell tartanunk, hiszen még élni akarunk. 

És azt sem felejthetjük el: ha nem vagyunk fegyelmezettek,akkor nemcsak magunkat, hanem embertársainkat is veszélyeztetjük.

EHHEZ PEDIG NINCS JOGUNK!

Vigyázzunk tehát magunkra és embertársainkra is, hogy amikor a verseny sorozat folytatódik-mert folytatódni fog!- minél többen ott legyünk a pályán, és barátainkkal együtt játsszuk tovább ezt a csodálatos sportágat.

Ne felejtsétek.Egy –minél hosszabb-életen át kell játszani!

Sporttársi üdvözlettel az OVLSE Elnöksége nevében:

             
Őze Tibor


OVLSE Elnök