Im memorian Kottán György

Október 18-án szerdán Dunakeszin a Csurgó Étteremben az MTK veterán labdarúgó csapatának tagjai-  dr Végh Lajos, Bruszniczki  János, Pálmai Károly, Hámori György, Fekete Zoltán és Bognár Péter- találkoztak., hogy emlékezzenek a szeptember hónapban elhunyt Kottán Györgyre.

A találkozón megjelent Kottán Gyuri felesége Ildikó és az Országos Veterán Labdarúgó Sport Egyesület elnöke Őze Tibor is.

Kottán György az OVLSE által 15 éven keresztül szervezett Országos Veterán Torna Sorozatban szereplő MTK Veteránok csapatvezetője és játékosa ,valamint a torna sorozat-a  nemzetközi labdarúgó életben  ismert és elismert szereplőjeként-nagykövete is volt.

Játékos pályafutása során- többek között-  az MTK-ban, a Voest Linzben, valamint a Los Angeles Aztecsben is játszott, majd aktív pályafutása után  edzőként tevékenykedett.

A Kölni Labdarúgó Egyetem elvégzése után az FC Köln együttesénél, majd  Banglades, Pakisztán válogatottjánál szövetségi kapitányként is dolgozott.

Tekintélyét, kapcsolat rendszerét kiválóan kamatoztatta az Országos Veterán Labdarúgó Sport Egyesület nagykövetenként, ahol annak megalakulása óta folyamatosan tevékenykedett.

A barátok   meghitt hangulatban emlékeztek a Gyurival közös emlékekre, elevenítették fel a rengeteg futballal kapcsolatos közös élményeiket.

Őze Tibor (OVLSE Elnök)

Galéria