Hírek

Tisztelt futballisták!

Sok szeretettel köszöntöm a fesztivál valamennyi résztvevőjét.

 

A 2018/19-es tornasorozatban az ország 10 helyszínén folyt a küzdelem, és a csoport győztesei szereztek jogot a fesztiválon való részvételre.Örülhet ugyanakkor a csoportmérkőzések két legjobb második helyezettje is, hiszen a versenykiírás szerint ők is szerepelhetnek a fesztiválon.

Kedves Sporttársaim!

Amikor Őze Tibor kérésére elvállaltam ennek a nagyszerű tornasorozatnak a védnökségét, azért tettem, mert nagyon megörültem annak, hogy ti is  ugyanúgy gondolkodtok  mint én: a futball kortalan.

Bensőséges ünnep színhelye volt a Magyar Labdarúgó Szövetség Grassroots Igazgatósága csütörtökön.

2019 július 8-án hosszú betegség után elhunyt Olajos Gábor  az Országos Veterán Labdarúgó Egyesület alapító tagja. Hamvasztás utáni búcsúztatása  július 23-án volt Budapesten, az Új Köztemetőben. Gábor októberben lett volna 71 éves.

Koronavírus járvány van, de készülünk a folytatásra. Most még nem csinálhatjuk, amit nagyon szeretünk,- a focit- de nem hagyjuk magunkat.


 

Kedves veterán labdarúgók!

Örömmel közöljük veletek, hogy-hosszas előkészítő munka eredményeképpen-
elindul „újjávarázsolt” honlapunk.

Nagy megtiszteltetés érte veterán labdarúgóinkat.

Őze Tibor. az OVLSE Elnöke  kérésére  Kiss Rigó László a Szeged-Csanádi Egyházmegye püspöke elvállalta az OVLSE és az MLSZ közös tornasorozatának Fővédnöki tisztét.

Kedves Barátaim!

Telefonáltam, e-maileztem a tornákat rendező koordinátorokkal.
Bevallom aggódtam, féltem,amikor feltettem a kérdést: hogy vagytok?

Szombaton a III. Kerületi TVE pályáján tízedik alkalommal rendezte meg az MLSZ az Országos Veterán Labdarúgó Fesztivált. Az ország valamennyi szegletéből érkeztek a legjobb hatvan éven felüli játékosokból álló csapatok.

A szombati Veterán Fesztivál magas színvonalú futballt hozott, az örkényi csapat sikerével.

A koronavírusról mi átlagos honpolgárok –bár özönlenek a hírek és álhírek,- igazából keveset tudunk. Talán ez a tény okozza, hogy mindenki másként éli meg. A skála széles. Az „engem nem érdekel, igazán nincs is vírus”-tól egészen azokig, akik itt látják a - már sokszor megjósolt- „világvégét.”

Szeptember 7-én a Magyar Labdarúgó Szövetség központi épületében koordinátori értekezletet tartott  az Országos Veterán Labdarúgó Egyesület vezetése.

Az OVLSE koordinátori megbeszélést tartott 2019.09.05-én csütörtökön, az MLSZ tanácstermében.

Junius 26-án a BVSC pálya lelátóján és a Sport étterem teraszán tartotta meg soron következő elnökségi ülését és évi rendes közgyűlését az Országos Veterán Labdarúgó Sport Egyesület.

A  hétvégén 06.23.-án megrendezésre került a 2018-as veterán fesztivál.

A tornán tizenhat csapat mérkőzött meg egymással.

Május 12-én Siófokon rendezték meg az Országos Veterán Labdarúgó Egyesület által szervezett Veterán Labdarúgó Tornasorozat  Somogy –megyei csoportjának 5. fordulóját.

Kedves Barátaim!

A tornákat szervező koordinátoroktól hallom mennyire várjátok már, hogy újra játszhassunk.
Sajnos erre még várnunk kell, hogy mennyi ideig ezt ma még biztosan senki nem tudja…

10. Országos Veterán Labdarúgó Fesztivál kapcsán meghallgatható két adása a Magyar Katolikus Rádiónak

Dr. Juhos Ferenc veterán focista megosztotta velünk a fesztivál milyen érzéseket váltott ki belőle, köszönjük szépen a levelét.