OVLSE Közgyűlés 2020

Junius 26-án a BVSC pálya lelátóján és a Sport étterem teraszán tartotta meg soron következő elnökségi ülését és évi rendes közgyűlését az Országos Veterán Labdarúgó Sport Egyesület.

 

Az elnökségi ülést követő közgyűlésen Őze Tibor elnök bemutatta a veterán foci legújabb nagykövetét: Kovács Ervin egykori sokszoros válogatott labdarúgó tagja volt az 1984-ben Moszkvában Európa bajnokságot nyert Magyar U/18-as válogatottnak. Kovács Ervin  személyesen köszöntötte a tagságot.

 

közgyűlés2
Közgyűlés a termeben

Ezután bemutatkoztak az OVLSE új tagjai.

Az elmúlt évi közgyűlés óta Szilas György, a Marczibányi téri Sportközpont igazgatója előbb felvételt nyert a tagok sorába, majd Mezei László helyére- aki munkahelyi elfoglaltsága miatt lemondott elnökségi tagságáról- az OVLSE Elnökségének tagja lett.

2019-ben  Olajos Gábor alapító tagunk sajnálatos halálával tovább csökkent a tagok létszáma,ezért-és a koronavírus következtében a megnövekedett rendezési feladatok miatt- új tagok  kerültek az OVLSE-be.
Pintér Lajos a Dél Dunántúli Regionális Vízművek szakszervezeti titkára, Nágli János a Magyar Kereskedelmi Bank és Budapest Bank  egykori létesítmény igazgatója, dr Jeney Szabolcs ügyvéd, Szabó György az Újpest FC utánpótlás szakmai vezetője, és Guti Miklós a Chemie Montage, Kazah-Magyar olaj-és építőipari cég vezérigazgatója lett tag.
 
A közgyűlés egyhangú szavazással elfogadta a 2019-es év pénzügyi- és szakmai beszámolóját, valamint a 2020-as költségvetési- és szakmai-stratégiai tervet.

A beszámolókat követően az OVLSE vezetői tájékoztatták a tagságot a korona vírus miatt megszakadt versenysorozat várható folytatásáról, hiszen jelenleg a járványügyi helyzet miatt  szünetelnek a csoporttornák.

Az OVLSE vezetésének döntése értelmében a tavaszi fordulókat azonnal folytatják, amennyiben a járványügyi helyzet és az MLSZ döntése ezt lehetővé teszi.

A tornasorozat rendezési feltételei igazodnak majd a fent leírt aktuális előírásokhoz.
 

Az OVLSE Elnöksége  kérte a koordinátorokat,hogy  tolmácsolják a játékosok felé: tartsák magukat megfelelő kondicióban, hogy a hosszú kihagyás után megfelelő fizikai állapotban legyenek a torna sorozat folytatásakor.